perjantai 12.5. 19:00 ROOM 1

TYRANTTI ESITTÄÄ: RIKOTAAN ÄÄNIWALLI!

Konsertti on siirtynyt sairastapauksen vuoksi. Uusi päivämäärä on 12.5.2023. Jo ostetut ennakkoliput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan tai ne on mahdollista palauttaa Tikettiin 3.5. mennessä. Eventualista ostetut liput voi palauttaa ottamalla yhteyttä [email protected]

”Yleisö moshaa ja hyppii villisti. Loppuunmyydyllä hevikeikalla on kova meteli. Lattia on nopeasti tahmea, kun juomia läikkyy riehakkaissa tunnelmissa.” (Iltalehti, 1.10.2021)

Suomen nopein, kaunein ja vaarallisin metalliyhtye Tyrantti soittaa KEVÄÄN AINOAN KLUBIKEIKKANSA Helsingin Ääniwallissa torstaina 12.5.2023. Hevimetalliväen kansallisaarteeksikin äänestetty* yhtye päättää vihdoin pitkän Helsingin keikkataukonsa – vain jäädäkseen uudestaan keikkatauolle. Edelliset kolme Helsingin-keikkaansa ennakkoon loppuunmyynyt Tyrantti esiintyy ensimmäistä kertaa Vallilan Ääniwalli-klubilla, joka on ehkä saanut nimensä Tyrantin Rikotaan Äänivalli -klassikkokappaleesta.

Liput Tyrantin erikoispitkälle RIKOTAAN ÄÄNIWALLI -keikalle ovat nyt myynnissä. Keikasta johtuen Suomen valtioneuvosto tai evankelis-luterilainen kirkko on päättänyt määrittää perjantain ja maanantain välisen ajan pyhäpäiviksi. Ylilyöntien mahdollisuus on siis ennätyskorkea.

Illan aloittaa Satan's Fall ja Grillijono K.O.

*bändin sisäinen äänestys

AIKATAULU
19:00 OVET
19:30 SATAN'S FALL
20:30 GRILLIJONO K.O.
21:30 TYRANTTI

LIPUT
Ennakkoon Eventualista ja Tiketistä 16 € + lippukaupan kulut
Liput ovelta 18 €
+ Security fee 3,50 €
 
Tapahtuma on K-18. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus